Welkom bij de gemeente

Bij de gemeente Vlaardingen staan de ramen en deuren open. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties in onze stad werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, vanuit gelijkwaardigheid en met lef. We zijn op zoek naar talenten om dit samen met ons verder vorm te geven. Eigen initiatief waarderen we en we zien je het liefst zo veel mogelijk samen met Vlaardingers actief voor onze stad. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan. Samen werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren én met een gevoel van trots.

Werken voor de gemeente betekent werken voor al onze inwoners. Van het veilig houden en opknappen van de straten, tot het inspireren om elkaar te helpen. We doen dit samen, ieder met eigen kennis, kwaliteiten, interesses en ambities. Samen zorgen we dat Vlaardingen een fijne gemeente is om in te wonen, te bezoeken of te werken.

De organisatie

In Vlaardingen werken zo’n 500 Vlaardingse Professionals elke dag samen met en voor Vlaardingen. In welk team of functie jij komt: je hebt met jouw werk direct impact op de stad. Op het moderne stadskantoor, het oude stadhuis, de gezellige stadswerf, het historische stadsarchief, op je thuiswerkplek óf tussen de inwoners en ondernemers in de stad; Gemeente Vlaardingen biedt een variatie aan inspirerende werkplekken.

De organisatie bestaat uit 1 gemeentesecretaris/algemeen directeur, 3 directeuren en 27 teams. Onze professionals werken integraal samen aan de opgaven in de stad: van woningbouw tot het sociaal domein. Hierbij staan onze ramen en deuren open voor de behoeften, ideeën en kwaliteiten van onze inwoners, ondernemers en externe partners.

Het oude centrum met stadhuis van bovenaf