Directie

De gemeentesecretaris

  • is algemeen directeur. Hij stuurt de gemeentelijke organisatie aan en hij is eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Hij inspireert het management en zorgt er als goed werkgever voor dat medewerkers optimaal kunnen presteren.
  • is dienstverlener. Hij is verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van het beleid en hij stimuleert vernieuwingen. Hij zorgt voor kwalitatief goede dienstverlening aan onze inwoners.
  • is strategisch adviseur. Hij adviseert het college van B&W en de burgemeester en hij vertaalt politieke ambities in hoogwaardige en uitvoerbare plannen. Hij is de schakel tussen wat het bestuur wil en de ambtelijke organisatie kan.

Erwin Stolk

Gemeentesecretaris Erwin Stolk: “Werken voor de gemeente Vlaardingen betekent werken in een dynamische omgeving met veel ontwikkelingen. De stad is namelijk groot genoeg om de uitdagingen van een grote stad te hebben, maar klein genoeg om als medewerker het verschil te maken. Op dit moment kent Vlaardingen grote maatschappelijke en financiële uitdagingen. We zijn dan ook op zoek naar medewerkers die de uitdaging willen aangaan en van aanpakken houden; die stevig in hun schoenen staan en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen. Kortom: die doen wat nodig is voor de prachtige stad Vlaardingen!”

Privacy

Control en Informatiebeveiliging

Het team Control en Informatiebeveiliging valt onder de directie. De medewerkers van dit team zijn een belangrijke partner voor het bestuur, directie en alle organisatieonderdelen binnen de gemeente Vlaardingen. Bijvoorbeeld in (strategische) besluitvormingen, uitvoeren van interne audits, risicoanalyses en bewaking van grote projecten en strategische opgaven.