Werkvoorbereider

Werkvoorbereider
36 uur

Een goed begin is het halve werk. Jij bereidt een project zo voor dat de uitvoering vlekkeloos verloopt. Met jouw visie op de inrichting van de openbare ruimte bouw je mee aan de toekomst van Vlaardingen. Diverse projecten, met de zekerheid van een vaste baan. Bij de gemeente Vlaardingen vinden we de balans tussen werk en privé belangrijk. Jij ook? Lees dan snel verder!

 

Werken aan Vlaardingen
Het kan geen verrassing zijn, als senior werkvoorbereider bereidt jij de projecten voor. Je bent betrokken bij zowel de aanbesteding als de uitvoering van projecten. Je zorgt dat beleid wordt vertaald naar een maakbaar product en alles wat jij op papier hebt gezet in de voorbereiding, valt op zijn plek in de uitvoering.

Meer in detail houd jij je in deze baan bezig met:

 • De technische voorbereiding: je zet onderzoeken uit, vraagt offertes op, contracteert diverse partijen, je maakt bestekken en werkomschrijvingen en stelt een programma van eisen op.
 • Projectleiders ondersteunen met technisch inhoudelijke zaken en het aanbestedingstraject.
 • Financieel, technisch en deels juridisch onderbouwt adviseren over de meest geschikte contractvorm.
 • Overleg met aannemers, het projectteam en adviesbureaus zodat de projecten goed zijn voorbereid tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

 

Wat wij zoeken in een werkvoorbereider?
Jij hebt talent voor organiseren. Meerdere projecten tegelijkertijd, diverse partijen aan tafel krijgen, planningen maken, dáár krijg jij energie van! Je volgt de ontwikkelingen in de markt en hebt een visie op jouw vakgebied. Door jouw zorgvuldige voorbereiding verloopt een project perfect naar wens en eisen van alle betrokkenen.

Wat we verder nog belangrijk vinden:

 • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van civiel- of cultuurtechniek;
 • Ervaring als werkvoorbereider;
 • Ervaring met het verzorgen van aanbestedingen in de GWW-sector;
 • Kennis van UAV, UAV-gc en beeldbestekken.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een baan waarbij je direct de impact ziet van wat je maakt in de stad. Hoe resultaatgericht wil je het hebben? Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en een werk-privé balans, zodat jij energiek en betrokken aan het werk kunt zijn. Wat dacht je van: 

 • Waardering:  Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van € 3017,00 tot € 4462,00 bruto op basis van 36 uur in schaal 10.
 • Flexibele werktijden: Jouw werkweek is 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het best werkt.
 • Hybride werken: Ons stadhuis bevindt zich in hartje centrum. Ook blijven we gedeeltelijk thuis werken. Wij zorgen voor de juiste faciliteiten.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Meer dan 50 trainingen in onze eigen Vlaardingse School, zodat je aan je persoonlijke ontwikkeling kan blijven werken.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie met onze medewerkers.
 • Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een goed ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.

 

Jouw nieuwe team
De openbare ruimte doet er toe. De waarden van die openbare ruimte zijn: identiteit, gastvrij en bruikbaar, gezond en duurzaam. En daar willen wij sámen aan werken! Niet alleen samen met je team maar ook met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van de stad. Samen met de teams Beheer Openbare Ruimte, Stadsbedrijven en Wijkbeheer is de taak om de openbare ruimte en de daarbij behorende infrastructurele voorzieningen, efficiënt en integraal in te richten, te beheren en te onderhouden. Jouw nieuwe team Voorbereiding en Realisatie is verantwoordelijk voor o.a. de werkvoorbereiding, de uitvoering van projecten, aanbestedingen en tijdelijke verkeersmaatregelen.

 

Meer weten of meteen solliciteren?
Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Sander van Wasbeek, teammanager Voorbereiding & Realisatie, via (010) 248 4000. Heb je vragen over de procedure? Of wil je gewoon eens een (digitale) kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken? Onze recruiter Suzan van Os gaat graag met je in gesprek. Zij is bereikbaar via (010) 248 4364.


Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton.


Voor deze vacature is geen sluitingsdatum. Bij het ontvangen van een geschikt cv nemen wij direct contact op.