Technisch Projectleider

Technisch Projectleider
36 uur
Sinds een jaar heeft de gemeente Vlaardingen de ICT omgeving uitbesteed naar een MSP (Managed Service Provider) Wel blijven wij zelf verantwoordelijk voor het in stand houden en doorontwikkelen van onze ICT omgeving. Daarom zijn wij op zoek naar een technisch projectleider met verregaande technische ICT kennis, die de spil zal zijn tussen de Cloud provider en het Vlaardingse ICT regie team.

Wat ga je doen?
Als technisch projectleider ben je voornamelijk bezig met het ontwikkelen van onze ICT omgeving. Dit doe je door het uitvoeren van projecten waarbij je zowel schakelt met onze MSP als met de medewerkers intern. Daarbij moet je kunnen putten uit technische ICT kennis die je in het verleden hebt opgebouwd als systeembeheerder. Je bent een vraagbaak voor je collega’s van het ICT regieteam met betrekking tot het uitvoeren van verbeteringen, escalaties of complexe vraagstukken.

De functie is heel divers en je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën.

Wie ben jij?
Om deze rol goed uit te kunnen voeren is het van belang dat je jezelf herkent in het volgende profiel:

 • HBO werk- en denkniveau, met een relevante afgeronde HBO-opleiding
 • Kennis van en ervaring met VMware, Microsoft M365 en Azure Networking , Windows Server 2016 (en hoger) , Novell Zenworks en FS Logix
 • Je bent een teamspeler, die niet alleen oog heeft voor het cluster ICT, maar houdt ook rekening met de belangen van de gemeente als geheel.
 • Kennis van ITIL
 • Ervaring in projectleiding / -management met aanvullende opleidingen op het gebied van projectmanagement en methodieken zoals Prince2 Practitioner en Projectmatig Creëren
 • Kennis van architectuurprincipes
 • Je bent in staat (verbeter)voorstellen in woord en schrift te presenteren en weet als vraagbaak je kennis met collega’s te delen
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Jouw team en de organisatie
Het ICT regieteam is samengesteld uit collega’s vanuit team ICT en team Informatiemanagement. Gezamenlijk voeren wij de regie op operationeel en strategisch niveau.
Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, vanuit gelijkwaardigheid en met lef. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en we zijn het liefst zoveel mogelijk samen met Vlaardingers actief voor onze stad. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan. Samen werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Wat hebben wij jou te bieden?
Allereerst een interessante uitdaging bij een mooie groeiende gemeente! Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en een werk-privé balans, zodat jij energiek en betrokken aan het werk kunt zijn. Wat dacht je van:

 • Salaris van € 3.701,- tot € 5.372,- bruto op basis van 36 uur (salarisschaal 11). Afhankelijk van kennis en ervaring
 • Flexibele werktijden: Jouw werkweek duurt 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het beste past.
 • Een goed ABP-pensioen
 • Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.
 • Hybride werken: Ons stadhuis bevindt zich in hartje centrum. Ook werken we gedeeltelijk thuis. Wij zorgen voor de juiste faciliteiten.
 • Meer dan 50 trainingen in onze eigen “Vlaardingse“ School, zodat je altijd aan je persoonlijke ontwikkeling kan blijven werken.
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie met onze medewerkers.

Meer weten of meteen solliciteren?
Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Sandor Stolk, Business Projectleider, via (010) 248 4000. Heb je vragen over de procedure? Of wil je gewoon eens een (digitale) kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken? Onze recruiter Suzan van Os gaat graag met je in gesprek. Zij is bereikbaar via (010) 248 4364.


Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton.


Voor deze vacature is geen sluitingsdatum. Bij het ontvangen van een geschikt cv nemen wij direct contact op.