Teammanager Vastgoed

Teammanager Vastgoed
36 uur

Als aanvoerder van een team het verschil maken door de dienstverlening naar een excellent niveau te tillen. Je bent een belangrijke speler in een stad die volop in ontwikkeling is met ambitieuze groeiplannen. Klinkt dat als muziek in je oren en ben jij een echte people manager, met een coachende leiderschapsstijl? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?
Als teammanager vastgoed ben je samen met je team verantwoordelijk voor al het gemeentelijk vastgoed in Vlaardingen, van sportlocatie tot aan monumentaal pand en van bedrijfskantine tot aan theater. Professioneel vastgoedbeheer maar ook erfpachtbeleid en facilitaire voorzieningen, het zit allemaal in je portefeuille. Je stuurt een team aan van ongeveer 22 enthousiaste en sterk vakinhoudelijke medewerkers.

De doelen waar je impact mee maakt:

 • Professionaliseren van het vastgoedbeheer
 • Verduurzaming van gemeentelijke panden
 • Werken aan rendementen op vastgoed maar ook aan maatschappelijke voorzieningen
 • De interne klant bedienen met professioneel georganiseerde facilitaire voorzieningen

 

Wat wij zoeken in een nieuwe teammanager:

Als teammanager ga jij het verschil maken door de kwaliteit van het vastgoed en de dienstverlening naar een excellent niveau te tillen. Jij hebt visie op het gebied van vastgoedmanagement, verduurzaming en dienstverlening, met jouw vakinhoudelijke kennis help jij het team verder met het transitieproces waarin de gemeente Vlaardingen (en specifiek team Vastgoed) zich bevindt. Een echte teamspeler die gebruik maakt van de expertise in het team en talent ziet, benut en verder ontwikkelt. Je kunt met weerstand omgaan en je durft ‘nee’ te zeggen tegen opdrachten waarvoor geen capaciteit beschikbaar is of die niet tot de scope van het team behoren. Uiteraard denk je (mee) in oplossingen.

En verder:

 • Hbo of wo werk- en denkniveau.
 • Leidinggevende ervaring, zowel coachend als inhoudelijk.
 • Bedrijfsmatig en financieel inzicht.
 • Invulling geven aan proces- en opgavegericht werken.
 • Een (strategisch) sparringpartner voor collega’s, management en bestuurders.
 • Een sterk gevoel voor de politiek-bestuurlijke dynamiek binnen een gemeente.

 

Dit krijg je in deze baan:

 • Waardering: Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van € 4.447,00 tot € 6.103,00 op basis van 36 uur in schaal 12. Uiteraard gaan we graag verder in gesprek over wat jij een passend salaris vindt.
 • Flexibele werktijden: Jouw werkweek is 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het best werkt.
 • Hybride werken: Ons stadhuis bevindt zich in hartje centrum. Ook blijven we gedeeltelijk thuis werken. Wij zorgen voor de juiste faciliteiten.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Meer dan 50 up-to-date trainingen in onze eigen Vlaardingse School, zodat je aan je persoonlijke ontwikkeling kan blijven werken.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie met onze medewerkers.
 • Korte lijnen: Je valt direct onder de directeur bedrijfsvoering;
 • Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een goed ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.

 

Over Vlaardingen
Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan en werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

 

Meer weten of meteen solliciteren?
Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Gerard de Groot, directeur bedrijfsvoering via (010) 248 4000 (Gerard is vanaf 8 augustus weer terug van vakantie) of Richard Polder, interim teammanager vastgoed, via 06 57 25 28 00.
Heb je vragen over de procedure? Of wil je gewoon eens een (digitale) kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken? Onze recruiter Suzan van Os gaat graag met je in gesprek. Zij is bereikbaar via (010) 248 4364.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton

De sluitingsdatum van deze vacature is 30 augustus a.s. Bij voldoende reacties kan het zijn dat de vacature eerder sluit.