Service Level Manager

Een ambitieuze en innovatieve gemeente. Een ICT-regieorganisatie, die waarde toevoegt aan het primaire proces. We zetten grote stappen. De volgende stap is een soepele outsourcing van onze applicaties. Flexibel, transparant, efficiënt én optimaal veilig. En daarin ligt voor jou een mooie pioniersrol.


Word onze nieuwe


Service Level Manager
36 uur


Werken aan VlaarDINGEN
Je valt met je neus in de boter, want we zitten midden in de aanbesteding voor het outsourcen van onze IT. Vanuit jouw expertise kun je dus meebepalen hoe we dit inrichten. Hoe gaan de processen eruitzien? En hoe krijgt jouw rol daarin precies vorm?
Als ervaren Service Level Manager ben je een relatiebeheerder in hart en nieren.

Jij staat 1-op-1 in contact met al onze partners over de service, de afspraken en de kwaliteit van de dienstverlening. Je snapt hoe alles samenvalt, omdat alle applicaties naadloos op elkaar moeten aansluiten. Dus moeten de verschillende leveranciers dat ook.

Jouw ultieme resultaat is een tevreden organisatie, die blij is met alle dienstverlening. Je houdt daarbij de organisatie scherp; niet alles is even reëel qua eisen en jij helpt om eisen te vertalen naar realistische dienstverlening.


Jij maakt impact door:

 • Scherpe aanbestedingen/contracten te organiseren, waardoor de gemeente optimale kwaliteit krijgt voor de meest redelijke prijs.
 • Duidelijke te sturen op de Service Level Agreements (SLA) en procesafspraken (DAP).
 • Het best mogelijke contractbeheeer via goede relaties met alle leveranciers.
 • Jouw rol als regisseur serieus te nemen en te pionieren in deze nieuwe activiteiten.
 • Het management altijd op tijd te adviseren en in te lichten over de prestaties van alle ICT-contracten.


Samen met je nieuwe team
Bij de gemeente Vlaardingen staan de ramen en deuren open. Daarmee bedoelen we dat we altijd transparant willen zijn en dat we van buiten naar binnen en van binnen naar buiten werken. En als je dan vanuit zo’n open raam naar buiten kijkt, zie je meteen waar je het allemaal voor doet. Jouw werkplek bevindt zich namelijk in hartje Vlaardingen, midden tussen de inwoners en ondernemers. Dichterbij de doelgroep kan je niet zijn.
In je nieuwe team zitten meer pioniers en ook collega’s, die de organisatie al beter kennen. Zelf werk je nauw samen met o.a. de Contract- en Leveranciersmanager en Change-Incidentmanager.
Verder vind je de Servicedesk en Werkplekondersteuning, het Informatie Managementteam en de Functioneel Beheerders als je directe collega’s.
Vanuit onze ICT-regieorganisatie gaan we samen voor optimale digitalisering via een volledige cloudmigratie van de diensten Infra-ICT, Technisch en Applicatiebeheer. Zo veranderen we van uitvoerder naar regisseur.


Dit verdien je
Als professional in dienst bij gemeente Vlaardingen verdien je sowieso de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen visie in te brengen. Wat je ook verdient zijn collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij en aandacht hebben voor elkaar en hart voor de stad. Ook kan je als Service Level Manager bij Vlaardingen rekenen op:

 • Dynamiek: veel afwisseling in je werk, geen dag is hetzelfde en je hoeft niet bang te zijn dat je je verveelt.
 • Integraliteit: je houdt je bezig met diverse onderwerpen die diverse afdelingen raken en je werkt dus ook samen met veel verschillende partijen.
 • Waardering. Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van € 2.973,00 tot € 4.494,00 bruto op basis van 36 uur in schaal 10.
 • Flexibele werktijden: Jouw werkweek duurt 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het best werkt.
 • Hybride werken: ook na de Coronacrisis blijven we gedeeltelijk thuis werken. Op termijn worden de faciliteiten daarvoor beschikbaar gesteld.
 • Meer dan 50 up to date trainingen in onze eigen Vlaardingse School, zodat je aan je persoonlijks ontwikkeling kan blijven werken.
 • Een tijdelijk contract van 1 jaar dat we bij wederzijds goedvinden na een jaar omzetten in een vaste aanstelling, waarbinnen we het beste voor elkaar willen betekenen.
 • Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een goed ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.

 

Dit breng je mee
SLA’s, DAP’s, contracten met alle technische/inhoudelijke werkzaamheden zijn voor jouw dagelijkse kost in je relaties met alle betrokken leveranciers. Vanuit je ervaring pak je dit heel makkelijk zelfstandig op en zie je ook goed wie je aangehaakt houdt binnen het cluster ICT en de rest van de gemeente. Jij zet graag je tanden in de verdere professionalisering van het cluster ICT via je eigen verbetervoorstellen. Want je gaat voor het beste resultaat. En om daar te komen werk je gestructureerd met een zekere flexibiliteit. Je communicatieskills zijn goed ontwikkeld, wat we ook terugzien in al je samenwerkingen.

Wat we verder belangrijk vinden:

 • Een bachelor of master (Bedrijfskundige) Informatica/Business IT & Management.
 • 3 à 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de overheid, het liefst een provincie of gemeente.
 • Behaalde certificaten in procesmanagement (zoals ITIL).
 • Ervaring met inrichten en vormgeven van SLM (functie, processen, systemen).
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met ICT-contracten, incl. SLA’s en DAP’s.


Ben jij degene die we zoeken?
Vlaardingen wérkt. Samen met jou? Solliciteer uiterlijk 31 juli 2021 op deze vacature van Service Level Manager via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Martin van Dijk, teammanager via 06 246 320 58.


Bijzonderheden
Bijzondere tijden vragen om flexibele oplossingen, waarin gezondheid voorop staat. We voeren daarom de gesprekken online via MS Teams. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen.

Een referentie onderzoek of afnemen van een assessment behoort tot de mogelijkheden tijdens deze sollicitatieprocedure.