Senior werkvoorbereider

Een goed begin is het halve werk. Jij bereidt een project zo voor dat de uitvoering vlekkeloos verloopt. Met jouw visie op de inrichting van de openbare ruimte bouw je mee aan de toekomst van Vlaardingen. Diverse projecten, met de zekerheid van een vaste baan. Bij Gemeente Vlaardingen vinden we de balans tussen werk en privé belangrijk. Jij ook?

Zet dan jouw kennis en ervaring bij ons in als

Senior Werkvoorbereider
36 uur

 

Werken aan VlaarDINGEN
Het kan geen verrassing zijn, als senior werkvoorbereider bereidt jij de projecten voor. Je bent betrokken bij zowel de aanbesteding als de uitvoering van projecten. Je zorgt dat beleid wordt vertaald naar een maakbaar product en alles wat jij op papier hebt gezet in de voorbereiding, valt op zijn plek in de uitvoering

Meer in detail houd jij je in deze baan bezig met:

 • de technische voorbereiding: je maakt bestekken en werkomschrijvingen en stelt een programma van eisen op
 • projectleiders ondersteunen in het aanbestedingstraject
 • financieel, technisch en deels juridisch onderbouwt adviseren over de meest geschikte contractvorm
 • overleg met aannemers, het projectteam en adviesbureaus zodat de projecten goed zijn voorbereid tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding.


Samen met je nieuwe team
Bij Gemeente Vlaardingen staan de ramen en deuren open. Daarmee bedoelen we dat we altijd transparant willen zijn en dat we van buiten naar binnen en van binnen naar buiten werken. En als je dan vanuit zo’n open raam naar buiten kijkt, zie je meteen waar je het allemaal voor doet. Jouw werkplek bevindt zich namelijk in hartje Vlaardingen, midden tussen de inwoners en ondernemers. De openbare ruimte doet er toe. De waarden van die openbare ruimte zijn: identiteit, gastvrij en bruikbaar, gezond en duurzaam. En daar willen wij sámen aan werken! Niet alleen samen met je team maar ook met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van de stad. De afdeling Stedelijk Beheer bestaat uit vier teams en heeft tot taak om de openbare ruimte en de daarbij behorende infrastructurele voorzieningen, efficiënt en integraal in te richten, te beheren en te onderhouden. Jouw nieuwe team Voorbereiding en Realisatie is verantwoordelijk voor o.a. de werkvoorbereiding, de uitvoering van projecten, aanbestedingen en tijdelijke verkeersmaatregelen.


Dit verdien je
Als professional in dienst bij Gemeente Vlaardingen verdien je sowieso de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen visie in te brengen. Wat je nog meer verdient zijn collega’s die net zo betrokken en gemotiveerd zijn als jij om een optimaal resultaat te behalen. Ook kan je als senior werkvoorbereider bij Vlaardingen rekenen op:

 • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en daardoor ook de vrijheid om je werk uit te voeren zoals jij vindt dat het beste resultaat behaald wordt.
 • Dynamiek: afwisselende projecten en werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.
 • Waardering. Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van € 2973,00 tot € 4494,00 bruto op basis van 36 uur in schaal 10.
 • Flexibele werktijden. Jouw werkweek duurt 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het best werkt.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie.
 • De mogelijkheid en faciliteiten om ook thuis te kunnen werken.
 • Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.


Dit neem je mee
Jij hebt talent voor organiseren. Meerdere projecten tegelijkertijd, diverse partijen aan tafel krijgen, planningen maken, dáár krijg jij energie van! Je volgt de ontwikkelingen in de markt en hebt een visie op jouw vakgebied. Door jouw zorgvuldige voorbereiding verloopt een project perfect naar wens en eisen van alle betrokkenen.
Wat we verder belangrijk vinden:

 • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van civiel- of cultuurtechniek.
 • Ervaring met het verzorgen van aanbestedingen in de GWW-sector
 • Kennis van UAV, UAV-gc en beeldbestekken.

 

Ben jij degene die we zoeken?
Vlaardingen wérkt. Samen met jou? Solliciteer op deze vacature van senior werkvoorbereider via de sollicitatie button. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Marien van 't Hof, teammanager, via (010) 248 4000.
Heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Onze recruiter Suzan van Os beantwoordt met alle plezier je vragen. Zij is bereikbaar via (010) 248 4363.


Bijzonderheden
Bijzondere tijden vragen om flexibele oplossingen, waarin gezondheid voorop staat. We voeren daarom het eerste gesprek online via MS Teams. Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Op korte termijn starten behoort tot de mogelijkheden!