Medewerker Geo-informatie

Medewerker Geo-informatie

36 uur

Werken in de mooiste havenstad van Nederland. Een stad met ruim 70.000 inwoners, midden tussen het hoofdwegennet A4 en A20 in. Vlaardingen bruist van vernieuwing en op het gebied van woningbouw en infrastructuur zijn er komende jaren heel wat ambities te realiseren. Ben jij een geodeet die van aanpakken weet. Iemand voor wie geo-informatie geen geheimen heeft? Dan hebben we in Vlaardingen de perfecte vacature voor jou!

Wat ga je doen?

 • Je bereidt uitzetwerkzaamheden voor en bij afwezigheid van de BGT-beheer voer je de uitzetwerkzaamheden uit.
 • Je vertegenwoordigt de gemeente Vlaardingen bij kadastrale aanwijs in het veld, onder andere op basis van eerder gemaakte grondtransactietekeningen.
 • Je maakt matenplannen/uitzetgegevens, themakaarten en grondtransactietekeningen.
 • Je biedt hulp bij kadastrale/landmeetkundige vragen van collega’s.
 • Als 2e beheerder verwerk je mutaties in BGT en BAG.
 • Alle andere voorkomende landmeetkundige werkzaamheden.

 Wanneer hebben wij een match?

Je staat met diverse in- en externe partijen in het veld om de grenzen van een perceel te bepalen. Met jouw sociale vaardigheden kun jij je verplaatsen in de klant. Daarbij denk je procesgericht. Je werkt zelfstandig en bent resultaatgericht. Verder vragen wij van jou: 

 • Een relevant MBO diploma en enkele jaren ervaring in de geodesie.
 • Kennis van en ervaring met het gebruik van landmeetkundige apparatuur (bij voorkeur LEICA).
 • Ervaring met een CAD systeem, bij voorkeur Microstation met GeoCad
 • Je reageert snel op diverse vragen en opdrachten en werkt daarbij van nature zorgvuldig en nauwkeurig.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. 

 Een aantal jaren werkervaring is wenselijk, maar leer je snel en heb je voldoende skills om ons te overtuigen? Aarzel dan niet om te reageren!

 Samen met je nieuwe team

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving . Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, vanuit gelijkwaardigheid en met lef. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en we zijn het liefst zoveel mogelijk samen met Vlaardingers actief voor onze stad. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan. Samen werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Als Geodeet werk je binnen het sub-team Basisregistraties, dat onderdeel is van het team Informatiemanagement. Het sub-team Basisregistraties verzorgt o.a. alle landmeetkundige en cartografische werkzaamheden, de opbouw en het beheer van de basisregistraties BGT, BAG, BRO en in de toekomst de onderdelen van de SOR. Je werkt met enthousiaste collega’s die elkaar prikkelen om door te ontwikkelen.

 Wat hebben wij jou te bieden?

 • Allereerst een interessante uitdaging bij een mooie, groeiende gemeente! Veel afwisseling in je werk; geen dag is hetzelfde en je hoeft niet bang te zijn dat je je verveelt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk-privé balans, zodat jij energiek en betrokken aan het werk kunt zijn. Wat dacht je van:
 • Waardering. Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van € 2521,00 tot € 3645,00 bruto op basis van 36 uur in schaal 8.
 • Hybride werken: Ons stadhuis bevindt zich in hartje centrum. Ook blijven we gedeeltelijk thuis werken. Wij zorgen voor de juiste faciliteiten.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Meer dan 50 trainingen in onze eigen Vlaardingse School, zodat je aan je persoonlijke ontwikkeling kan blijven werken.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie met onze medewerkers.
 • Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een goed ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Ben jij degene die wij zoeken, maar heb je nog vragen over de functie, het team of onze organisatie? Neem dan contact op met Mieke Zonderop, teammanager Informatiemanagement, via 010 248 4000. Heb je vragen over de procedure? Of wil je gewoon eens een (digitale) kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken. Onze recruiter Suzan van Os gaat graag met je in gesprek! Zij is bereikbaar via 010 248 4364.

 

Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

 

Voor deze vacature is geen sluitingsdatum. Bij het ontvangen van een geschikt cv nemen wij direct contact op.