Allround Medewerker Serviceteam

Je werkt het liefst buiten. Jij bent van nature een echte serviceverlener. Je bent een harde werker die niet bang is voor vieze handen. Zie jij wat er mooier en veiliger kan in de Vlaardingse buitenruimte en wil je daaraan meewerken?

 

Word dan onze nieuwe

Allround Medewerker Serviceteam

36 uur

Werken aan Vlaardingen

Samen met je collega’s van het serviceteam onderhoud jij de buitenruimte. Je herstelt bijvoorbeeld een gat in de bestrating of je ondersteunt de groen- en bomenploeg bij het wegruimen van takken na een storm. Je maakt de leefomgeving van de Vlaardingse bewoners mooier door een plantenbak in een straat te plaatsen. Ook zorg je er voor dat onveilige situaties snel verholpen worden. Dreigt er een boom om te vallen? Zorg dat de omgeving veilig gesteld wordt. En wanneer er een melding van een bewoner binnen komt ga jij er op af. Je kijkt wat er aan de hand is, wat er moet gebeuren en wat er mogelijk is. Afwisselend met je collega’s draai je wachtdiensten: Gebeurt er iets buiten de normale werktijden, dan word je opgeroepen om te komen helpen.

In het kort: Jij zorgt er voor dat de inwoners van Vlaardingen in een mooie, schone en veilige stad wonen.

 Samen met je nieuwe team

De afdeling Stedelijk Beheer beheert de openbare ruimte van onze gemeente. De afdeling is opgedeeld in 4 teams en de staf. Jouw nieuwe team, Wijkbeheer, gaat over het onderhoud van de openbare ruimte. Denk hierbij aan groen- en boomonderhoud, dagelijks klein onderhoud, reparaties aan rioleringen en waterputten en vegen van verhardingen. De taken worden onder leiding van de teammanager en unitleiders uitgevoerd door het (allround) serviceteam, een veegploeg, een groen- en bomenploeg en een riolering- en waterhuishoudingploeg. Jij hebt direct contact met de opzichter die de dagelijkse leiding heeft over de wijk of de ploeg.

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan en werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Dit verdien je

 Als professional in dienst bij Gemeente Vlaardingen verdien je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen ideeën in te brengen. Wat je nog meer verdient zijn collega’s die net zo betrokken en enthousiast zijn om de buitenruimte mooi, schoon en veilig te houden als jij. Ook kan je als allround medewerker serviceteam bij Vlaardingen rekenen op:                       

  • Beweging: lekker de buitenlucht in en werken met je handen (en professioneel gereedschap natuurlijk)Afwisseling, de ene dag ben je bezig met bestrating, de andere dag met kleinschalig onderhoud via een melding van een inwoners
  • Opleiding: je ontwikkelt je zelf door ervaring maar natuurlijk ook door het volgen van cursussen. Wij geven je graag de mogelijkheid om certificaten en diploma's te behalen om nóg beter in je werk te worden.         
  • Doorgroeimogelijkheden: we zien je het liefst groeien binnen onze organisatie en we geven je daar de ruimte en de middelen voor.
  • Complimenten: Maar daar doe je het natuurlijk niet alleen voor. Daarom bieden we je een salaris bruto op basis van 36 uur in schaal 5 deze loopt van € 1885,- tot € 2874,-. De precieze hoogte is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.     
  • Flexibele werktijden: Jouw werkweek duurt 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het best werkt.         
  • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband: We investeren graag in een duurzame relatie.          

Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, die je zelf kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.

Dit neem je mee

Jij vindt het belangrijk dat onze Vlaardingse inwoners in een mooie, schone en veilige stad wonen. Jij stroopt je mouwen op en gaat aan de slag. Dat jouw handen daarbij vies worden vind je geen enkel probleem. Je hebt goede ideeën over de buitenruimte en deelt deze met je collega’s en unitleider. Jij bent iemand die we op pad kunnen sturen. Je vindt het leuk om vragen van inwoners te beantwoorden. Ook als het antwoord ‘nee’is kan jij op een vriendelijke, geduldige en duidelijke manier uitleggen waarom we doen wat we doen (of juist niet doen). Als team versterk je elkaar en voel je je verantwoordelijk. Als je werktijd er op zit maar je zit nog middenin het veilig stellen van een situatie, ga je samen door tot je met een gerust hart kunt vertrekken.

Wat we verder belangrijk vinden:

  • Je hebt een VCA certificaat of je bent bereid deze te halen.
  • Je hebt je rijbewijs B zodat je zelfstandig op pad kunt met de materialen. Als je ook rijbewijs E hebt, dan heeft dat onze voorkeur!

 Ben jij degene die we zoeken?

Vlaardingen wérkt. Samen met jou? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Barry Huzen teammanager via 010-2484292. Heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Onze recruiter Suzan van Os beantwoordt met alle plezier je vragen. Zij is bereikbaar via (010) 248 4364.